Vorming op maat: Nudging in de preventiepraktijk

Nudging won de afgelopen jaren aan heel wat belang. Meer en meer past men het toe in verschillende contexten, ook in preventie.

In deze inspirerende workshop zal Reinout Van Zandycke enkele van de meest effectieve technieken uit de gedragswetenschappen delen om je communicatie en inhoudelijke aanpak efficiënter te maken. Het gaat om eenvoudige trucjes die een groot verschil kunnen betekenen. Als ondernemer, auteur en docent in nudging en neuromarketing verzamelde Reinout al meer dan 1000 onderbouwde cases. Verwacht je dus aan een luchtige workshop met veel inspirerende voorbeelden om er onmiddellijk zelf mee aan de slag te gaan.

Speciaal voor deze vorming op maat zal Reinout ook enkele exclusieve cases omtrent preventie delen.

Doelpubliek

CGG preventiewerkers alcohol en andere drugs

Max. 18

De sprekers

Reinout Van Zandycke is zaakvoerder van Exposure, een communicatiebureau dat zich specialiseert in de psychologie van het overtuigen. Hij adviseert bedrijven, organisaties en politici in (online) overtuigen en hoe je aan de hand van gedragspsychologie meer rendement uit je communicatie kan halen. Daarnaast geeft hij aan verschillende opleidingsinstituten les over nudging. Zijn derde boek (Nudging en Overtuigen) werd recent genomineerd voor Managementboek van het jaar, bij de top 50 van Nederland en België.

Niet ingeschreven
De opleiding is afgelopen.

Training Includes

 • Training Certificate

  Praktische Info

  • 10 juni 2022
  • van 9.30 u tot 16.30 u, onthaal met koffie vanaf 9.00 u.
  • VAD, Vanderlindenstraat 15, 1030 Brussel
  • 81 euro (inclusief deelnemersmap, koffie en broodjeslunch). VAD-leden krijgen 25% korting.

  Inschrijving

  Uiterste inschrijvingsdatum: 27 mei 2022 Na inschrijving ontvang je een mail met de bevestiging van je deelname. Een drietal weken vóór de start van de vorming zal je via mail de factuur ontvangen.

  Contact

VAD is het Vlaams expertisecentrum voor alcohol, illegale drugs, psychoactieve medicatie, gokken en gamen. VAD is ook de koepel van de Vlaamse organisaties die werken rond alcohol en andere drugs.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze vormingen en aankondigingen