Skip to main content
Basisvormingen , VAD vormingen ,

Vorming op maat CGG PW TAD: changemanagement

Veranderen overkomt ons voortdurend, zowel op het werk als privé. Sommige veranderingen juichen we toe en geven ons een goed gevoel, maar veel veranderingen geven niet dat fijne gevoel. Kunnen we daar iets mee ? Change management is een methodiek om op een gestructureerde wijze veranderingen aan te pakken en om concreet om te gaan met mogelijke weerstand die hier kan bij gepaard gaan.

Met deze vorming trachten we handvaten aan te reiken die preventiewerkers kunnen helpen bij opdrachten in zeer uiteenlopende organisaties en settings.

Om de vormingsdag zo concreet en ook zo interactief mogelijk te maken, vragen we om bij deze inschrijving enkele concrete casussen door geven waarbij jullie met veranderingsprocessen geconfronteerd werden die zowel heel goed verliepen als voorbeelden die minder goed werden onthaald.

Doelpubliek

CGG preventiewerkers TAD


min.10 deelnemers en max. 22 deelnemers

De sprekers

Wim van Doorsselaere Verpleegkundige van opleiding en intussen consultant in de zorg bij allerlei veranderingsprocessen, vaak met een ICT link. Black belt in lean management en gecertifieerd changemanager. Daarnaast geeft Wim ook les aan de banaba zorgmanagement (HoGent).


Vragen over vormingen ?